A BioWeingut Weiss Trinity Cuvée vörösborral újra részese lehetsz a kellemes borozásnak. A speciális irányított erjesztési eljárással készült hisztaminszegény, fruktóz- és szorbitszegény minőségi vegán bioborunk minimalizálja a hisztamin okozta kellemetlen tüneteket, úgymint: fejfájás, különböző bőrtünetek (pirosodás, bőrkiütés), a légúti panaszok (orrdugulás, orrfolyás, tüsszögés), a gyomorégés, emésztési problémák. Mindezt a hagyományos ízvilág megtartása mellett, hiszen valódi szőlőbor.
Végre bátran koccinthatsz családi, baráti vagy romantikus alkalmakkor!
Miért fogod szeretni a BioWeingut Weiss Trinity Cuvée száraz vörösbort?
Rubinvörös, hívogató illatú: Háromféle szőlő – a Blauburger, a Zweigelt és a Kékfrankos – házasításából származó borunk igéző rubinvörös színe és érett eper illata azonnal megérinti az érzékeidet.
Ízvilág: Az érett eper és piros bogyósgyümölcs jegyeinek harmonikus egyvelege kíséri végig az ízutazást, melyet a lédús és kerek tanninok egészítenek ki. Végül a meggyes lecsengés teszi tökéletesen élvezetessé a kóstolást.
Hisztaminszegény: A speciális erjesztési eljárásnak köszönhetően a borban található hisztamin mennyisége minimális, így az a hisztaminérzékenységgel küzdőknek és az eddig kellemetlen panaszokat tapasztaló borfogyasztóknak is jó választás lehet. Emellett remek választás fruktózérzékenység és szorbitérzékenység esetén is!
Minden alkalomra tökéletes: Nagyon könnyed vörösbor, így remekül illik spagettihez, pizzához, tartalmas hús- és finom szárnyasételekhez, grillételekhez.
Ez a bor a te választásod, ha szeretnéd újra átélni a borok ízének gazdagságát anélkül, hogy a kellemetlen tünetektől kellene tartanod.
Évjárat: 2022
Optimális felszolgálási hőmérséklet: 16 °C
Ha minden infot tudni szeretnél:
Acéltartályban erjesztve
Alkoholtartalom 13%
Savtartalom 4,8 ‰
Összkén tartalom 30 mg/l
Hisztamin maradványérték <0,039 mg/l/
Cukortartalom 1 g/l
Fruktóz tartalom <0,3 g/l
Glükóz tartalom <0,4 g/l
Szorbit tartalom <0,3 g/l
Szulfitokat tartalmaz.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.