Gluténmentes pite lisztkeverék. Glutenfree pie flour.
Összetevők: Cirokliszt, Kölesliszt, Barnarizsliszt, Útifű maghéj liszt
Allergén info: nem tartalma allergént.
Gyümölcsös pite recept:
Alábbi mennyiségből egy darab 25 cm átmérőjű ~ 8 szeletes pite süthető.
Hozzávalók:
200 gr Pite lisztkeverék, 70 gr kókuszvirágcukor (diéta és ízlés szerint cserélhető) 3 gr szódabikarbóna, egy csipet fahéj, vanília örlemény vagy aroma.
55 gr olvasztott kókuszolaj, 11 gr almaecet, 330 gr víz.
Elkészítés:
Száraz és folyékony hozzávalókat egy tálban összekavarjuk majd kókuszolajjal kikent pite formába öntjük. Ezután a nyers pite tésztánkra ízlés szerinti mennyiségű
meggyet/szilvát/szedret/barackot vagy bármilyen kedvenc gyümölcs kombinációnkat tesszük. Előmelegített sütőben 170 fokon légkeverésen 20-25p sütjük.
Csokis muffin recept:
Alábbi mennyiségből 12 db muffin süthető.
Hozzávalók:
200 gr Pite lisztkeverék 70 gr kókuszvirágcukor (diéta és ízlés szerint cserélhető)100gr csokicsepp , 12 gr kakaópor, 3 gr szódabikarbóna 50 gr olvasztott kókuszolaj,
11 gr almaecet, 330 gr víz
Elkészítés:
Száraz és folyékony hozzávalókat egy tálbanösszekavarjuk majd muffin formákba kanalazzuk. Ezután előmelegített sütőben 165 fokon légkeverésen 10-15 percig sütjük.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.