Vegan Glutenfree rissole mix (paprika flavour)
Összetevők: csicseriborsó liszt, sárgaborsó liszt, hajdinaliszt, burgonyapehely, vöröshagyma granulátum, paprika (szárított pritamin, őrölt csemege), tengeri só, inaktív élesztőpehely, szárított paszternák gyökér, őrölt feketebors, szárított zeller gyökér, csomósodást gátló anyag (nátrium-hidrogén-karbonát), chili fűszerpaprika őrlemény, fokhagymapor.
Energia 100g-ban:
Energia(KJ) |
1 304.0 kJ / 309.0 KCAL
|
---|---|
Zsír |
3.0 g
|
Amelyből telített zsírsavak |
0.2 g
|
Szénhidrát |
50.8 g
|
Amelyből cukrok |
9.7 g
|
Só |
3.0
|
Fehérje |
15.0 g
|
Allergén info: zellert tartalmaz.
Gluténmentes fasírtpor magyaros ízesítéssel!
A gluténmentes, magyaros fűszerezésű Vegabond fasírtporból egyszerűen és gyorsan készíthetsz húsmentes fogásokat. Remekül illik pitába, salátákhoz, sült zöldségekhez, buddha tálak összeállításához, de tálalhatod különféle gabonaköretekkel és humusszal is.
Elkészítési javaslat serpenyőben: kb. 220 ml vízzel keverd össze a fasírtport, majd 6-8 percig hagyd állni, ezután formázz a masszából golyókat és forró olajban süsd őket aranybarnára.
Elkészítési javaslat sütőben: A vízzel összekevert masszát olaj nélkül sütőben – őzgerinc vagy egyéb sütőformában – is megsütheted.
Tipp: Apróra vágott, vagy reszelt friss zöldség hozzáadásával teheted még izgalmasabbá.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.