Gyere el hozzánk, várunk szeretettel! We look forward to seeing you!

Kövess minket: facebook, instagram, tik-tok, segítsd a mentességgel élőket és ha megosztod posztjaink és bemutatod év végéig minden fogyasztásodra és vásárlásodra 5% kedvezményt kapsz:)

Follow us: facebook, instagram, tik-tok, help coeliac persons, share our posts:)

10.000 Ft feletti vásárlánál csatlakozhatsz facebook törzsvásárlói csoportunkhoz, ahol állandó kedvezmények várnak.

Bistro kínálatunk/ Bistro offers

GoodTools Glutenfree Shop&Bistro

Shop – all you need for a glutenfree kitchen, all products are glutenfree.
Bistro – glutenfree menus, 100% glutenfree kitchen, allergenfriendly, no cross-contamination, veganfriendly options.
Group – we try to help in case of any allergies, we are pet-freindly, family-friendly with kids menu and toy corner.

GoodTools Gluténmentes Shop&Bistro

Álmodtuk, hogy…
…van egy hely, ahol gluténmentesen bártan ehetsz, ihatsz, vásárolhatsz. Ahol értik a táplálékallergiákat, ahol figyelnek és segítenek, ahol a mentesség nem dupla árcímkézés.
Egy hely, ahol gyorsan is lehet keresztszennyeződésmentes, finom ételt enni. Egy hely, ahol a kávé és a sör is mentes és nincs a pulton olyan fűszer, ami nem mentes. Egy hely, ami átverésmentes: ahol nem kell bogarászni az apróbetűt (félve attól, hogy megint kiderül nem is mentes, csak a reklámja az).
Még nagyobbat álmodunk, ha segítesz. Egy gluténmentes közösséget, ami megért és figyel, ahol nem kell magyarázkodni. Ezért nyitottuk a GoodTools Shop&Bistro-t, ahova várunk finomakat enni, inni, vásárolni, csevegni. Hogy legyen egy hely, ahova kutyával, gyerekkel is bemehetünk, ami épp annyira felnőttbarát, mint gyerekbarát. Mert hiszünk abban, hogy az étel táplál, a társaság feltölt és ezt mindenki megérdemli. Segítsd azokat, akik nem ülhetnek be bárhová. Támogasd ezt a kezdeményezést, hogy megmaradjon ez a hely.
Vegán és gluténmentes is? Igen ilyen is opció is van (bár minden vegán hely ilyen lenne). A vásárlás, a főzés, a kávézás, az ebéd ne lemondás és órákig tartó címke böngészés legyen. Itt a helyed, ha úgy gondolod gluténmentesen is jár egy finom ebéd vagy egy kis édes kényeztetés és ha jó áron gluténmentes termékeket keresel. Az ízek nálunk a kulcsszereplők a gluténmentes nem fűrészpor ízű, bizonyítjuk, ha betérsz egy kóstolóra, várunk szeretettel.

Glutenfree Shop&Bistro – XIII. kerület, Budapest, Csanády u 4/b

• Shop – élelmiszerbolt, ahol minden 100% gluténmentes (segítünk más mentességben is). Cél, hogy jó áron megtalálj mindent, ami kell: szárazáru, hűtött termékek, fűszerek, növényi tejek, üdítők és a teljes konyhát feltölthesd biztonságos finomságokkal.
• Bistro – gluténmentes menükkel (reggeli és ebéd menü), tortákkal, nassolnivalókkal, melegszendvicsekkel, salátákkal, kávéval, üdítőkkel várunk. Gluténmentes konyhán, gluténmentes eszközökkel, mert tudjuk mit jelent a gluténmentesség. Több tejmentes, laktózmentes, tojás-, szójamentes lehetőséget is kínálunk a gluténmentes kínálaton belül. Vegán opciót is biztosítunk, amelyek már önmagukban tej és tojásmentesek. A vegán ételek időben elkülönítve készülnek: először azok kerülnek a tiszta eszközökre.
• Group – mert egy közösség, amely allergénbarát, állatbarát, gyermekbarát és felnőttbarát.

  • a termékek nagy része laktózmentes is, kérdezz, segítünk, ha másban is érintett vagy – az étlapon, honlapon azt is jelezzük, ha a termék nyomokban tejet tartalmaz.
  • szeretettel látunk minden felelős állattartót, persze csak gluténmentes jutalomfalattal (erre is érdemes gondolni, ha mentes a konyhád).
  • gyereksarokkal várunk minden nap, olvass, játssz, színezz. Pénteken kutyus Popcorn vár, kínálatunk ízvilága eleve gyerekbarát. Minden üdítőből van nem hideg is a pultban. Gluténmentes gyerekzsúrok.
  • gluténmentes söröket, organikus borokat is kínálunk, felnőttbarát is a hely😊 és rövid szombat esti kóstolókat tervezünk

Légy tagja a közösségnek, törzsvásárlói csoportunkban pedig eleve 5% kedvezményt kapsz és értesülsz eseményeinkről és híreinkről.

Támogasd a mentességgel élőket #légyátverésmentes!