Összetevők: Tészta (98%): gluténmentes keverék /gluténmentes BÚZAkeményítő, burgonyakeményítő, sűrítőanyag: E464, E415, TOJÁSfehérjepor, emulgeálószer: E471, SZÓJAlecitin, E481, E475, útifű maghéj (pszillium), rízskeményítő, aromák, enzimek (alfa-amiláz), színezék: béta-karotin/, víz, TOJÁS, cukor, margarin /hidrogénezett növényi olajok és zsírok, víz, emulgeálószer: E471, E475, lecitin, savanyúságot szabályzó anyag: citromsav, színezék: anatto, aroma/, élesztő, só.
Energia 100g-ban: 1306kJ (311kcal), zsír: 10,4g – amelyből telített zsírsavak: 5,2g, szénhidrát: 49,4g – amelyből cukrok: 11,6g, rost: 2,6g, fehérje: 4,2g, só: 1,0g.
Allergén info: Allergének összetevőkben: szója és tojás, gluténmentes búzakeményítő. Nyomokban tartalmazhat: földimogyorót és más dióféléket (diót, mogyorót, mandulát, stb).
Fogyasztási javaslatok: mindenhez, mindenkor, mindenhogy. A legjobb kalács, nemcsak a legjobb gluténmentes kalács. Nagyon finom édesen és sósan, nem igényel kezelést, tökéletes magában, lekvárral, nutellával, körözöttel, szendvicsnek, süteményekhez, mákos gubához.
Tartóssági információk: 10 napig őrzi minősét, felbontás után 3-4 nap. Tapasztalat szerint bírja a hűtést és fagyasztást is.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.