Összetevők : kukoricakeményítő, rizsliszt, növényi rostok (bambuszrost, útifű maghéj rost, burgonyarost), tápiókakeményítő, kukoricaliszt, dextróz, cikóriainulin 4%, stabilizátorok (guargumi, E464), burgonyapehely, térfogatnövelő szer (nátrium-karbonátok), lisztkezelő szer (aszkorbinsav), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav)
Energia 100g-ban:
Energia | 1344kJ /
318 kcal |
935 kJ /
222 kcal |
11 % |
Zsír | 0,3 g | 4,1 g | 6 % |
amelyből telített zsírsavak | 0,1 g | 0,4 g | 2 % |
Szénhidrát | 69,8 g | 40,0 g | 15% |
amelyből cukrok | 5,1 g | 2,3 g | 3 % |
Rost | 13,4 g | 9,5 g | – |
Fehérje | 2,0 g | 1,6 g | 3 % |
Só | 0,03 g | 1,14 g | 19% |
Rostokból inulin | 4 g | 2,4 g | – |
Cukrokból laktóz | < 0,1 g | < 0,1 g |
Allergén info:–
A natív cikóriainulin megtalálható a cikória gyökereiben, valamint számos más zöldségben és gyümölcsben, mint a hagyma, a póréhagyma, a fokhagyma, a banán vagy az articsóka.
A prebiotikumok olyan természetes, szerves, nem emészthető tápanyagok (rostok), amelyek serkentik a vastagbélben található, számunkra fontos jótékony hatású (probiotikus) baktériumtörzsek szaporodását, ezáltal segítik a szervezet egészségi állapotának javítását.
A prebiotikumok olyan természetes tápanyagok, amelyek jellemzően a probiotikumok kizárólagos tápanyagai, ennél fogva elősegítik azok elszaporodását, túlsúlyba kerülését a bélben.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.