Összetevők:
csicseriborsóliszt | 50 % |
tápiókakeményítő | |
Stabilizátorok | |
E415 – Xantángumi | |
E412 – Guar-gumi | |
Antioxidáns | |
E306 – Magas tokoferol tartalmú kivonat |
Energia 100g-ban:
Energia | 1500 kJ/355 kCal |
Zsír | 3.2 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.5 g |
Szénhidrát | 67 g |
amelyből cukor | 1.7 g |
Fehérje | 10.7 g |
Só | 0.24 g |
Élelmi rost | 7.6 g |
Allergén info: szóját csak nyomokban tartalmazhat.
Felhasználási javaslat: Carbonara fusilli elkészítéséhez ajánljuk.
Hozzávalók:250 g Kitti’s chickpea pasta, olíva olaj, füstölt, kockázott szalonna, 4 tojás, 80 g parmezán sajt.
Elkészítése:Tedd a tésztát forrásban lévő vízbe és főzd al dentere.
A szószhoz verd fel a tojásokat egy közepes méretű tálban, adj hozzá reszelt sajtot, sót és borsot.
A szalonnát pirítsd meg egy serpenyőben, majd keverd össze a kifőtt tésztával és a szósszal.
Tálald extra sajttal és borssal a tetején.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.