Összetevők: Ivóvíz, Fehér mustármag, Ételecet, Fekete mustármag, Cukor, Étkezési só, Savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, Aromák, Kurkuma kivonat.
Energia 100g-ban:Energia 548 kJ/131 kcal
Zsír 5,9 g
amelyből telített zsírsavak 0,3 g
Szénhidrát 11 g
amelyből cukrok 6,8 g
Fehérje 5,2 g
Só 2,9 g
Allergén info: Nyomokban tojást, tejet (és laktózt), szójababot, zellert és szezámmagot tartalmazhat.
Felhasználási javaslat:A lengyel mustár nagyon finom meleg és hideg sültekhez, sajthoz, salátához vagy akár szendvicsekhez. Felhasználható mártásokhoz és pácokhoz is. Csípős, ezért óvatosan adagoljuk.
A lengyel mustár vegyesen tartalmaz fehér és fekete mustármagokat, amelyek egy részét krémesre, másik részét durvára őröljük, hogy a mustár izgalmas, rusztikus állagot kapjon. Csípős, karakteres íz jellemzi.
Miért lengyel? Mert ez a recept a Lengyelországban méltán kedvelt “Sarepska” mustár receptjét követi, s receptje is Lengyelországban született meg.
A vízkiválás a termék természetes jellemzője. Keverje meg felhasználás előtt.
Fénytől védett helyen tárolandó. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.